Self Created Health®

Heb je een chronische of steeds terugkerende klacht? Je bent van harte welkom bij praktijk uniQ in Harderwijk om samen te onderzoeken wat de emotionele oorzaak achter de chronische of steeds terugkerende klachten is. Dit doen we door de methode van Self Created Health. Je leert jezelf hiervan te bevrijden en een stap te maken in je persoonlijke ontwikkeling. Elke chronische of terugkerende klacht kan met deze methode veilig behandeld worden.

Wat kan je verwachten?
Margreet in actie 36Samen komen we door een serie vragen tot de kern van de emotionele oorzaak van een klacht. Thuis doe je een opdracht en in de tweede sessie wordt het proces afgerond. In principe zijn de sessies voornamelijk mondeling, maar het proces kan eventueel ondersteund worden door Quantum-Touch.
Resultaten zijn vaak direct al merkbaar na het afronden van het proces. In sommige gevallen vindt volledig herstel al direct na het inzicht plaats tijdens de eerste sessie. De behandeling bestaat uit 2 sessies van ongeveer 45 minuten.

Hoe werkt Self Created Health?
Richard Gordon – de grondlegger van Quantum-Touch – heeft een unieke en effectieve combinatie gemaakt vanuit zijn eigen ervaringen en bevindingen uit verschillendedisciplines zoals NLP, Ho’oponopono, de Helende Reis, EFT, het werk van Abraham Hicks en The Work van Byron Katy. Hij heeft er bijna 30 jaar over gedaan om deze methode te perfectioneren. Vaak is er een emotionele trigger die een fysieke klacht veroorzaakt. Met deze methode onderzoek je de emotie achter de klacht en hoe je dit kunt oplossen.

Self Created Health behandeling (per sessie circa 60 minuten): 50 euro

Maak een afspraak!