Voor bedrijven

Quantum-Touch voor bedrijven? Jazeker! Quantum-Touch is uitermate geschikt voor de werknemers. Al enige jaren pas ik Quantum-Touch toe bij mijn collega’s met toestemming van mijn leidinggevende en het directieteam. Om inzicht te krijgen wat het resultaat was heb ik aan 20 collega’s die ik had behandeld gevraagd een evaluatieformulier in te vullen. De uitkomst verbaasde het directieteam maar ook mijzelf.Margreet in actie 2571% van de werknemers gaf aan na één behandeling minder of geen pijn meer te hebben, 59% gaf aan verzuim te hebben beperkt, en bij 77% had het een positief effect op het werk.

De behandelingen vonden plaats in een rustig kamertje, tussen de werkzaamheden door en varieerden van 5 tot 20 minuten. Dit kleine beetje tijd heeft een groot effect op mijn collega’s en achteraf op de organisatie.

Wilt u als bedrijf kennis maken met de diensten van praktijk uniQ, dan kunt u contact opnemen.