Quantum-Allergy®

Heb je last van een allergie of intolerantie? Bij praktijk uniQ in Harderwijk kun je terecht voor Quantum-Allergy.  Dit is een methode waarbij door balans- en ademhalingstechnieken, visualisaties en een vorm van massage het lichaam als het ware wordt ‘gereset’. Je leert je lichaam om weer op een natuurlijke manier te reageren op datgene wat als verstoring wordt gezien. Je leert het immuunsysteem weer op een gezonde wijze te werken en je helpt de zelfgenezingskracht van het lichaam te versterken en te versnellen.

Wat kan je verwachten?
Margreet in actie 29
Via spiertesten zoeken we uit welke frequenties in je voeding, je omgeving of in je eigen lichaam jouw balans verstoren. Hierdoor ontstaat inzicht in de reacties en klachten van je lichaam. Vervolgens gaan we je lichaam resetten. Resetten wil zeggen dat het brein zich anders instelt zodat het die specifieke reactie niet meer vertoont. Ook dit resetten is een simpele techniek.  Daarmee verminderen of verdwijnen de allergieën of intoleranties.

Het uitzoeken van de verstoringen doen we samen. Het bewust zijn van de verstoringen die je klachten veroorzaken is essentieel. Jij voelt zelf wat je voelt, daarom heb je altijd zélf de regie tijdens de behandeling. Als je begrijpt waar je klachten en verstoringen mee te maken hebben, kun je er iets aan doen. Ik help je daarbij graag. Ik kan je ook leren hoe je deze reset-techniek zelf kunt toepassen. Soms vinden we de oorzaak van een klacht in een sessie. Meestal zijn er meerdere sessies nodig. Het is afhankelijk van hoe jouw lichaam reageert. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Hoe werkt Quantum-Allergy?
Alles, elk mens en alle materie, zoals voeding, contactstof en het weer heeft een eigen trillingsfrequentie. Zo ook elke aandoening. Bepaalde frequenties kunnen je in de warMargreet in actie 32 brengen of verstoren. Dit kan leiden tot allergieën of intoleranties. Een enkele verstoring levert waarschijnlijk geen of weinig klachten op. Als je door meer verstoringen belast wordt, kan je emmer overlopen. Door Quantum-Allergy worden verstoringen gereset.
Ernstige verstoringen, allergieën waarbij anafylactische reacties op kunnen treden behandel ik niet.

Quantum-Allergy behandeling (circa 45 minuten): 45 euro

Maak een afspraak!