Aanbevelingen

Op deze pagina lees je de reacties van anderen die voor een Quantum-Touch behandeling in praktijk uniQ zijn geweest.“Echt super wat Margreet heeft gepresteerd. Was echt overal geweest en de wanhoop nabij, maar zij heeft het voor elkaar gekregen dat mijn zoon van 12 droog blijft ’s nachts. Ben haar zeer dankbaar!”  

– Barbara –“Margreet krijgt voor elkaar wat 11 jaar aan psychologen niet voor elkaar kreeg!

Ben haar zeer dankbaar voor alles! Ben na al die tijd weer mezelf ♥️.”

– Fleur –“Voor mij zijn de behandelingen van Margreet altijd heel effectief. En, efficient! Als ik bel of even ‘in nood’ zit, staat zij heel snel klaar om je weer goed in je vel te voelen. Zowel mentaal als fysiek. En dat is fijn. Zelfs “op afstand” is de Quantumtouch-connectie voelbaar en geeft gelijk resultaat.”

– Corry –“Margreet is een lieve vrouw die mij nu op afstand met beeldbellen weer van mijn klachten heeft afgeholpen. Wat is dit fijn en vooral bijzonder. Voel me nu weer happy, licht en in balans.
Kwam voor corona uitbraak al bij haar in de praktijk wist dus dat Quantum Touch werkt maar ook op afstand werkt het net zo goed.”

– Barbera –“Ik heb al jaren last van mijn nek en ga dan naar een fysio waar ik gekneed, gedraaid en geknakt wordt. Het geeft me wel verlichting maar het probleem verdwijnt nooit. Afgelopen jaar was het ineens helemaal fout. Ik verging van de pijn, bezocht de huisarts, manueel therapeut en de neuroloog en kreeg sterkte pijnstillers en er werd gesproken over de pijnpoli. Ik wist me geen raad en zag grauw van de pijn. Na de behandeling van Margreet was ik al van mijn pijn af, ongelofelijk!!! Vanaf dat moment het ik de pijnstillers afgebouwd in  2 dagen en kon ik weer slapen, hele dagen werken en normaal functioneren. Na een herhalingsbehandeling was de pijn totaal verdwenen en niet meer teruggekomen. Ik kan het bijna niet geloven dat Quantum Touch zo effectief is maar het het aan den lijve ondervonden.”

Door –“Ik had chronische last van mijn elleboog, een soort van tennisarm maar de last ging niet weg. Margreet wist met haar aanpak de hinder voor langere tijd sterk te verminderen waardoor ik weer mijn arm gewoon kon gebruiken. Slechts een korte behandeling was voldoende en ik merkte meteen verschil. Margreet weet op een prettige, geruststellende manier met je aan de slag te gaan. Heel fijn dat op deze manier er snel een resultaat te behalen valt.”

– Erwin –“Terwijl ik meestal de neiging heb te willen begrijpen wat er (met me) gebeurt en dus ook te willen begrijpen wat Margreet ‘uitspookt’ heb ik dat inmiddels weten los te laten. Wat ze doet helpt me. Ze heeft daarnaast een belangrijke bijdrage geleverd aan het herstellen van ‘krasjes op mijn harde schijf’, zoals ik dat noem, oftewel het verwerken van in mijn verleden opgelopen emotionele beschadigingen. ‘Resetten’, zoals Margreet dat noemt. Bij anderen ben ik van behoorlijk dichtbij getuige geweest van het effect van haar ‘zijn’ en ‘handelen’ op fysieke klachten. Ben je nog sceptisch? Geeft niks, dat was ik ook, ook dan merk je het effect vanzelf.”

– Rocus –