Quantum-Share®

Bij praktijk uniQ kun je terecht voor een Quantum-Share behandeling om je lichaam weer op een natuurlijke manier te leren reageren op datgene wat als verstoring wordt gezien. Je leert het immuunsysteem om te werken zoals het hoort te werken en je helpt om de zelfgenezingskracht van het lichaam te versterken en te versnellen.

Wat kan je verwachten?
Tijdens de behandeling gebruik ik de Quantum-Share mindmaps van ‘QTouch Trainingen’ waarin de kennisbank van de Quantum Share is gestructureerd. Mindmaps kunnen richting geven bij de zoektocht naar het ontstaan van een klacht en ook bijdragen aan het verminderen of oplossen van de klacht. Margreet in actie 27Het uitzoeken van de verstoring doen we samen waarbij jij de regie hebt. Dit alles zonder dat je heel erg de diepte in hoeft te gaan qua emoties of dat je je hele levensverhaal hoeft te vertellen. Op deze manier ontstaat er meer ruimte, ontspanning en kan een klacht oplossen. Een ontzettend gave en bijzondere manier om mee te werken. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Hoe werkt Quantum Share?
Quantum Share is een combinatie van verschillende methodes; onder andere Quantum-Touch en Quantum-Allergy.  Het is een meta-methode, een methode over alle methodes heen. De kracht van deze healingmethode is dat gebruik wordt gemaakt van de Quantum-Share kennisbank waarin jarenlange kennis en ervaring is opgeslagen.

Quantum-Share behandeling (circa 45 minuten): 45 euro

Maak een afspraak!