Quantum-Touch®

Voor een fysieke of een emotionele klacht kan je bij praktijk uniQ in Harderwijk terecht voor Quantum-Touch. Quantum-Touch is een eenvoudige en krachtige healingtechniek die iedereen kan leren. Healing betekent heel maken. Quantum-Touch is een methode waarbij het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.

Wat kan je verwachten?
Margreet in actie 3Na een korte intake beginnen we met het uitlijnen van je lichaam. De heupen, schouders, achterhoofdrand komen zo recht mogelijk te staan, het lichaam komt beter in balans. Daarna gaat de aandacht naar de specifieke klacht. Ik maak hierbij gebruik van mijn handen. Door ademhalingstechnieken verhoog ik het trillingsniveau van de energie in mijn handen. Hierdoor  neemt een gebied met lagere trilling, vanwege een klacht, pijn, emotie of blokkade, de hogere trilling via mijn handen over. Dit veroorzaakt betere doorstroming van de energie, waardoor ook het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.
Tijdens de behandeling kun je warmte, tintelingen, kou of bewegingstrillingen van het lichaam ervaren. Vaak ontstaat er direct na de behandeling meer ontspanning. Eén of enkele behandelingen zijn vaak voldoende en voor de rest doet het lichaam het zelf. In sommige gevallen kan herstel al binnen enkele minuten plaatsvinden. De behandeling duurt circa 30 minuten.

Hoe werkt Quantum-Touch?
Alles in onze wereld resoneert of trilt, dus jij ook. Wanneer twee dingen op verschillende frequenties trillen, hebben die de neiging om samen te komen en zich op elkaar af te stemmen. Over het algemeen zal de langzame trilling toenemen om zich aan deMargreet in actie 8 snellere frequentie aan te passen. Een voorbeeld daarvan zijn twee slingerklokken die aan één muur hangen. Als ze pas opgehangen zijn, tikken ze in een verschillend ritme, maar na verloop van tijd tikken ze in hetzelfde ritme, doordat de krachtigste klok zijn ritme oplegt aan de minder sterke, zijn energie overdragend via de muur.

Quantum-Touch werkt nog dieper dan op cel- of DNA niveau. Een Quantum-Touch behandeling werkt door in alle cellen, weefsels, botten, spieren, gewrichten, etc.  Al kunnen we dit als mensen niet altijd waarnemen, toch merken we vaak wel de resultaten, zoals het spontaan op hun plaats glijden van botten en wervels of het verdwijnen van pijn en ongemak.

Quantum-Touch behandeling (circa 45  minuten): 45 euro

Maak een afspraak!