Over mij

Al heel wat jaren geleden legde ik wel eens bij iemand een hand op een pijnlijke rug of buik waardoor de pijn minder werd of verdween. Dat deed ik dan zomaar, op gevoel en intuïtie. Ik had geen idee wat ik aan het doen was, maar het hielp vaak wel.

Toen kwam Quantum-Touch op mijn pad. In 2009 deed ik mijn eerste cursus Quantum-Touch bij QTouch Trainingen. Verwonderd over het effect en het feit dat het zo simpel is, ben ik meer mensen gaan behandelen. In de jaren daarna heb ik verschillende aanvullende cursussen gedaan en een aantal cursussen herhaald en mag me inmiddels Quantum-coach noemen. Ik werd steeds enthousiaster en begon meer mensen te behandelen. Ik zag onder mijn handen de pijn van anderen verminderen en soms binnen enkele minuten volledig verdwijnen.

Het geeft mij energie om mensen door Quantum-Touch te behandelen. En het maakt mij blij om een ander op deze simpele doeltreffende manier te kunnen helpen. Ik verwonder mij nog steeds over de mooie en bijzondere dingen die er kunnen gebeuren tijdens een behandeling. Graag wil ik dat met je delen en jou ook leren welke technieken je bij jezelf kunt toepassen.

Het werd mij duidelijk dat het tijd werd voor een eigen praktijk om meer mensen te kunnen helpen.

Ik zie elke behandeling als een ontdekkingsreis, omdat ieder mens uniek is.

Certificaten

  • Quantum-Coach®
  • Gecertificeerd Quantum-Touch Practitioner®
  • Gecertificeerd Quantum-Allergy Practitioner®